Aquasportief

In de periode 17/7 tm 27/8 is er geen aquasportief!!

Aquasportief is blessure vriendelijk en voor elke leeftijd mogelijk. Inspanning door ontspanning! U kunt kiezen voor:

Aquajoggen wordt gegeven op muziek en door de stuwende werking van het water werkt u op een verantwoorde manier aan uw conditie. Behalve loopbewegingen worden allerlei specifieke oefeningen gedaan voor de armen, benen en de romp. Ook de buikspieren worden niet vergeten!

Trimzwemmen of conditiezwemmen heeft als doel uw conditie op peil te brengen of te houden en uw zwemvaardigheid te verbeteren. Het is afwisselend zwemmen met of zonder materiaal, afstandszwemmen en oefenen van verschillende zwemslagen en vaardigheden.

Slagverbetering: veel aandacht voor het verbeteren van zwemslagen en het conditionele aspect in een gezellige en ontspannen sfeer. In combinatie met trimzwemmen.

Aquarobics is bewegen op muziek in het water. Met aquarobics doe je conditieverhogende en spierversterkende oefeningen. Verbeter uw conditie en verstevig uw spieren.

Aqua Steps; oefeningen in het water, op en rond de step die op de bodem van het zwembad staat op de maat van levendige muziek. Aquasteps verstevigt de spieren en verbetert de conditie.

Op maandag om 11.00uur is er een groep gestart voor mensen met reumatische, spier- en gewrichtsklachten. In deze groep worden er oefeningen aangeboden welke ieder naar eigen inzicht kan invullen. Het water is dan minimaal 32 graden.

Op donderdag om 13.00u worden er diverse aquasport-oefeningen gedaan voor vrouwen met borstkanker of vrouwen die de behandeling hiervoor achter de rug hebben. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met de Borstkanker Vereniging Nederland (BVN).

overzicht tijden aquajoggen jan2016